Palvelut yrityksille

Palvelut yrityksille

Hyvin suunniteltu tila erottuu muista, on puoleensavetävä ja jättää muistijäljen

Toteutan toimitilojen, toimisto- ja opetustilojen sekä edustustilojen tila- ja sisustussuunnittelua. Erikoisosaamisenani on majoitus- ja edustustilojen suunnittelu.

Suunnittelun tavoitteena on luoda yritykselle viihtyisät tilat, jossa sekä asiakkaat että työntekijät viihtyvät. Toimivat ja viihtyisät tilat lisäävät yrityksen houkuttelevuutta ja näin ollen tukevat liiketoimintaa. Kaikki suunnitteluprojektit räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Uudistus voi olla pieni yritysilmeen faceliftaus tai monipuolinen kokonaisuus.

Teen tarvittaessa yritykselle myös konseptisuunnitelman. Konseptisuunnittelussa vastataan kysymyksiin, mitä tiloissa tehdään ja mitkä ovat palvelutuotannon periaatteet. Konseptisuunnittelussa mm. haastatellaan yrityksen työntekijöitä sekä asiakkaita. Suunnittelussa huomioidaan yrityksen liiketoiminta, toimintatavat sekä asiakkaiden ja tilan käyttäjien tarpeet ja toiveet. Konseptisuunnittelun tavoitteena on luoda juuri sopivat, brändin mukaiset tilat omalle asiakaskunnalle ja henkilöstölle.

Yrityksen tilasuunnitelma
 • Yrityksen tilojen uudistaminen tulee ajankohtaiseksi tilan tarpeen kasvaessa tai esim. muuton tai brändin uudistamisen yhteydessä.
 • Tilasuunnittelussa keskeisiä asioita ovat tilojen käyttötarve ja yrityksen toimintatavat. Tiloista luodaan toimivia ja monikäyttöisiä.
 • Laadukas tilasuunnittelu tukee yrityksen brändiä ja sen visuaalista ilmettä.
 • Tiloista luodaan kokonaisuus, jossa yhtenäinen ilme kulkee tilasta toiseen.
 • Myös tilojen akustiset ominaisuudet otetaan huomioon tilasuunnittelussa.
Yrityksen sisustussuunnitelma
 • Tila -ja sisustussuunnitelma kulkevat usein käsi kädessä. Toimivien tilaratkaisujen löydyttyä yritykseen tehdään sisustussuunnitelma.
 • Sisustussuunnitelman tarkoitus on luoda yrityksen asiakkaille miellyttäviä ja elämyksellisiä kohtaamistiloja sekä inspiroivia työtiloja yrityksen työntekijöille.
 • Viihtyisällä työympäristöllä on vaikutusta myös työntekijöiden motivaatioon ja tehokkuuteen.
 • Sisustussuunnitelma kattaa pintamateriaalit, kiinto -ja irtokalusteet, valaistuksen ja tekstiilit.
 • Suunnitelma voidaan tehdä uudiskohteeseen, remonttikohteessen tai jo valmiit tilat päivitetään viihtyisemmäksi uudella sisustuksella.
 • Myös sisustusssuunnitelman laajuus räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Tarvittaessa sopimukseen sisällytetään pienimpienkin yksityiskohtien suunnittelu ja tuotteiden esillepanot.
Yhteistyö muiden toimijoiden kanssa

Interior Design Johanna Taskulalla on kattava yhteistyöverkosto erityissuunnittelijoiden kuten arkkitehti, rakenne - ja LVIS- suunnittelijoiden kanssa. Toimin myös yhteistyössä luotettavien ja taitavien remonttifirmojen kanssa. Suuremmissa yrityssuunnitteluprojekteissa teen yhteistyötä sisustussuunnittelijakollegoitteni kanssa.

Ota yhteyttä

Johanna TaskulaSisustussuunnittelija044-2370181info@johannataskula.fi

Interior Design

Johanna Taskula

Etusivu
Palvelut yksityisille
Palvelut yrityksille
Galleria
Ota yhteyttä